Nemzeti felsőoktatás: pénzbehajtókat küld a kormány az EU-ba (is)

...ismét feltámadt a szél, ismét titkos anyagokat fúj szerteszét! Innen tudom: Matolcsy György annak ellenére sem unatkozik, hogy szegény nem tárgyalhat az EU-val, IMF-fel.

Szerencsére látnoki tehetségéhez méltó feladatot osztott ki rá Hoffmann Rózsa!

Fel kell készítenie az APEH munkatársait a friss diplomások megadóztatására (vissza az ösztöndíjat!), a nemzeti pénzbehajtókat pedig, hogy fülön csípjék mindazokat, akik kereket oldanának, megsértve a röghöz kötés elvét. A nemzeti ügyek kormánya megtalálja őket, akárhová is rejtőznek. Nincs menekvés! Hiába is bújnának Barroso szoknyája alá!

Állami pénzbehajtókat küldünk majd Bécsbe, Brüsszelbe, Bissau-Guineába, de az Azori-szigetekre is. Minket nem lehet agyagba döngölni! Svájcba, Lausanne-ba magát Schmitt Pált küldjük!

"1. A Kormány

a) felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy készítse el és terjessze a Kormány elé az adózás rendjéről szóló törvény módosító javaslatát [legkésőbb 2012. szeptember 1-jei hatálybalépéssel], mely szerint az állami ösztöndíj adók módjára behajtandó köztartozásnak minősül.

Felelős: nemzetgazdasági miniszter

Határidő: 2012. március 31.

b) felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy vizsgálja meg és készítsen jelentést a Kormánynak arról, hogy milyen intézkedések szükségesek ahhoz, hogy a magyar adóhatóság az állami ösztöndíjat külföldön is be tudjon hajtani.

Felelős: nemzetgazdasági miniszter

Határidő: 2012. március 31"

A 2012 január 3-i előterjesztést jóváhagyta dr. Hoffmann Rózsa mellett dr. Jávor András, NEFMI közig. államtitkár.

Kiváló terv! Számos munkahelyet teremt! Folyt. köv.!...