határ úti találkozások (és fórum ápr. 8-án)

Ma a Határ úton állítottuk fel a standot (bizony, már az is van nekünk!), megint egy élelmiszer-áruház közelében (mi csináljunk, ha egyszer itt a legnagyobb a népsűrűség?!). Itt még, így, nem jártunk. A biztonságiak kicsit (nagyon kedvesen!) odébbtessékeltek, de azért volt rá mód, hogy osztogassuk a saját szórólapomat, meg a szombati biciklitúrára hívó szórót drerossgabor.blog.hu/2010/04/01/meghivo_k_szombatra, no és persze a kampányújságot is. Meg a matricákat. Meg a kitűzőket. (Igen, lehet!) Nem mondom, hogy mindenki keblére ölelt, de a kismamáktól a döcögő nyugdíjasokig: sokan örültek! Szereztünk (talán) két törökszentmiklósi szavazót is. Így most már Jász-Nagykun-Szolnok megyében is biztos a 8%!

Egyetlen kisebb atrocitás történt csak (5 perccel azután, hogy a szél feldöntötte a standot, önállóan gondoskodva a szórólapok szórásáról...). Jött 2 ... ööö... máspárti szavazó, kicsit fenyegetően körbe vettek (Laci ekkor épp valamivel odébb győzködött egy fiatalembert). Az egyikük átvette az újságot, szórólapokat, majd egy mozdulattal eltépte őket, elküldött... valahova, a másikuk sokatmondóan leálruhásozott, engem is, az LMP-t is (sic!). A többi jelzőt és főnevet nem idézem. Közben szemmelveréssel is próbálkozott: nagyon nézett! A civil kurázsi egy joviális úr személyében öltött testet, aki lekötötte a hőzöngök figyelmét, csillapította indulataikat.

József Attila lakótelepiek, Aszódi útiak, figyelem! Most már biztos: lesz egy kampányzáró fórumom jövő csütörtökön (ápr. 8-án) a József Attilán, 18h-tól, itt: http://www.ferencvaros.hu/jozsef_attila_kozossegi.php (József Attila lakótelepi Közösségi Ház, 1098 Budapest, Toronyház u. 3/b.). További részletek: hamarosan! Mutassuk meg, hogy mi is vagyunk kétmilliónyian! ;-)