Az egész országban választható az LMP

A Lehet Más a Politika párt összesen 95 egyéni választókörzetben adott le a jelöltállításhoz szükséges számú ajánlószelvényt, így nagy valószínűséggel mind a 20 területi (19 megyei és a budapesti) listán lehet majd az LMP-re szavazni.
A párt tagjai és aktivistái óriási lelkesedéssel az utolsó pillanatig gyűjtötték az ajánlószelvényeket, hogy behozzák azt a pár választókörzetet, amelyre még az utolsó nap is esély volt. Így sikerült egyebek mellett Józsefvárosban is leadni 756 kopogtatócédulát. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, választóknak, aktivistáknak, szimpatizánsoknak, hogy végigcsinálták velünk ezt az elmúlt másfél hónapot.

A Lehet Más a Politika biztos abban, hogy ezzel a teljesítménnyel biztosan átlépi a parlamenti küszöböt, a kérdés már csak az, hogy mennyivel. A párt vezetése és Karácsony Gergely kampányfőnök minimum 8 százalékkal számol. Az LMP a következő három hétben pozitív és tartalmas kampányra készül, amelynek elemeit már láthatják a választók az utcákon és www.lehetmas.hu honlapon. (forrás: http://lehetmas.hu/hirek/1456/az-egesz-orszagban-valaszthato-az-lmp)