kardozós sárkány

Nagyon köszönöm még egyszer a sok segítséget, és itt a blogban is a bíztatást, meg a gratulációkat! Azt hiszem még fel sem fogtam, hogy képviselőjelölt lettem. Kicsit olyan, mint amikor hirtelen, rövid időre, "fotóművész" vált belőlem: megnyílt az első kiállításom, egyszercsak ott lógtak a képeim a falon, és jött egy igazi esztéta, és megnyitóbeszédet tartott, meg jöttek emberek, hogy megnézzék a fotóimat... Aztán, mire megszoktam volna, visszavedlettem erőssgáborszociológussá. Most is ez a valószínűbb forgatókönyv. Bár persze azért indulok, hogy nyerjek :)

Szeretném, ha maradna energiám a voltaképpeni kampányra is, Pesterzsébeten és Külső-Ferencvárosban egyaránt... Nem lesz könnyű, mert az oktatási programunk bemutatása is (persze csak részben) az én dolgom lesz, ráadásul most vasárnaptól szerdáig külföldön leszek, Belgiumban, egy konferencián. Merthogy -- hűséges olvasóim már tudják -- civilben kutatásvezető vagyok egy EU-finanszírozta, 2011-ig tartó nemzetközi projektben. De azért pénteken nemcsak az elmúlt két napban befutott újabb kopogtatócédulákat adom még le (16h-ig még szabad), hanem kampánystratégiát is alkotunk a helyi LMP-sekkel. Most tessék megírni, kommentelni: milyen ügyeket tűzzek a zászlómra Pesterzsébet, a József Attila, az Aszódi képviselője(jöltje)ként? Erzsébeti programom itt is szerepelt már drerossgabor.blog.hu/2010/02/20/pesterzsebet_1, és volt szó (és kép!) a zaj-témáról külön is: drerossgabor.blog.hu/2010/02/16/kepregeny_56715273532, de fejleszteni, bővíteni, frissíteni kellene...

...Ja és hogy miért "kardozós sárkány"? Mert a kisfiam nagyon vágyott arra a műanyag figurára, amit az óvoda közelében, egy játékboltban már hetekkel ezelőtt kinézett magának. Ma megvettem neki.