Ha esik, ha fúj

Ígértem, hogy ott leszek a sétálutcában szombat délután, "ha esik, ha fúj", csak azt nem gondoltam végig, hogy ennek mennyi értelme van, ha rossz az idő. Én ott voltam, de a vártnál kevesebben korzóztak ma arrafelé. Viszont így volt idő hosszabban beszélgetni az erzsébeti választókkal, és bevetni a talán legfiatalabb LMP-aktivistát: a kisfiamat, Ábelt,
aki három és fél éves.


Régi trükk. Gyerek és kutya. De beválik :) És miért ne csalnánk egy-egy mosolyt az emberek arcára?!


Márpedig ahogy ő szaladt utánuk...


vagy feléjük...


azt kevesen állták meg mosoly nélkül.


Felszabadultan rohangált, és a gyorsléptű felnőtteket is utolérte. A "Jó Napot kívánok, a Lehet Más a Politika..." kezdetű mondatot nem tanítottuk be neki. De azt tudta, hogy kampányolunk. És hogy nem pirosak vagyunk, vagy narancssárgák, hanem zöldek.

Épp a játszótérnél voltunk, úgyhogy azért a vonaton és a csúszdán töltötte a legtöbb időt. De minden "állomáson" osztott pár szórólapot.


Fél öt körül kidőltünk (szétfagytunk és kezdtünk ázni). De: folyt. köv.!

Holnap ő valószínűleg a dédnagymamájához megy, de mi jövünk. Ha véletlenül jó volna az idő: a sétálutcában, ha mégsem, akkor az Interspar körül leszünk, a "fogyasztás templomának" árnyékában...

Mindenkinek szép Vasárnapot kívánok!
________________________________________________
Az ajánlószelvényem kitöltési mintája segítségképpen:


Leadási pontok Pesterzsébeten a Baross u. 48-52. szám alatti Virágüzlet, vagy ma személyesen a sétálóutcán vagy ha rossz az idő az Interspar előtt.

A József Attila-lakótelepen az Ecseri úti metrómegállónál a 181-es busz megállójával szemben lévő Ruhaboltban.

Üdvözlettel
Gábor