Hoffmann Rózsa irodát bérel Schmitt Pálnak

Mint tegnap már írtam: a magyar diplomások röghöz kötésével lesznek, akik jól járnak.

Az ún. hallgatói szerződések adminisztrációja (a kevés kiválasztottnak, aki nem fizet tandíjat ...vagy csak féltandíjat fizet), a titkos kormány-előterjesztés alapján fellendíti többek között az ingatlanpiacot is. Az ellenőrző-büntető-apparátus részére szükséges (?) irodabérlésre már az első évben, vagyis idén, 13 472 160 ft-ot terveznek elkölteni; aztán évről-évre egyre többet. (Nem találtak volna néhány üres irodát a Szalay utcában?)

Aki azt állítaná, hogy közbeszerzés nélkül, valami narancshavertól fognak bérelni, az nyilvánvalóan rágalmaz, és félremagyarázza a 3-as lábjegyzetet, mely szerint: "Megjegyzés: A kalkuláció egy konkrét irodabérleti ajánlat alapján készült".

Mindez persze semmi az egyszeri informatikai beruházások közel negyedmilliárdos költségéhez képest. Az üzemeltetés még ezen felül jön...

Új munkahelyek is létrejönnek, mind az Oktatási Hivatalnál, mind a NAV-nál -- utóbbi a mai hírek fényében: különösen érdekes. 577 főt elbocsátanak, de aztán 50-et felvesznek?!

Lemondása/leváltása után a csaló Schmitt Pál is jelentkezhet. Ugyanis minden munkakörnél megadják az elvárt iskolai végezettséget, de egyiknél sem feltétel a doktori fokozat. A bűncselekmény pedig már elévült.

...Fellendül a

gémkapocs-ipar is:

680 000 Ft-ot költenek idén irodaszerre a hivatásos röghöz-kötők. Folyt köv.!...