kirajzás és (egy újabb) magánlevél

Kedves Pesterzsébetiek!

Ma lehet hogy bekopogtatunk Önökhöz, kérve: adjanak egy esélyt, hogy egyáltalán indulhassak a választásokon! Ha nem kopogtatunk be, akkor már megtettük, vagy ezután fogjuk. Vagy nincs hozzá elég kezünk (és lábunk), ez esetben, kérjük, ragadjon Ön tollat!...

Most ismét egy magánlevelet idézek, melynek szerzője -- én vagyok.

(...)
Óriási szükségünk van még mindig -- és ismét a segítségükre!
Mind Sós Ferenc barátom (Bp. 29. sz. evk.), mind az én (Bp. 13. sz. evk.) kopogtatócéduláim egyre jobban gyűlnek, de 1-2 ajánlószelvényen is múlhat a végén, hogy elérjük-e végül a bűvös 750-es határt. Enélkül nemhogy nyerni, de indulni sem tudunk.
Akit már megkerestünk, és már leadta a "kopogtatót", családtagoknak-ismerősöknek ajánlotta az LMP-t, annak nagyon köszönjük!
Aki még nem, attól várva-várjuk. Állandó leadóhely a két körzet határán működő virágbolt, a Baross u. 48-52. szám alatt, a Csilivel átellenben, a szociális bolt mellett. (További leadóhelyeink -- postaládák stb.: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&oe=UTF8&msa=0&msid=109519987627503029959.00047d5b621e7c2029eeb&z=15. De szükség esetén házhoz is megyünk).
Szombat reggelenként (ma is!) a piacon, hétköznap délutánonként az Intersparnál ott leszünk (remélhetőleg minden nap -- de ehhez is jól jönne a segítség...)
Ha esetleg a gyűjtésben, a köztéri jelenlétben vagy bármi másban tudnának/tudnátok segíteni (volt. pl. aki szólt, hogy hol és kik tépkedték le a plakátjainkat...), azért végtelenül hálásak lennénk! Hisz' mindkettőnk körzete átlóg 1-1 szomszédos kerületbe: egyszerre kell több helyen is lennünk!
 
Ha vannak olyan ismerősök, akiket érdekelhet az LMP: csak egy kattintás: kérjük továbbítsák, továbbítsátok levelünket!
Szlogen, de igaz: csak Önökkel/Veletek Lehet Más a Politika! ... És Lehet Más Pesterzsébet is!
 
Várjuk a visszajelzéseket, és kellemes Hétvégét kívánunk!
Üdvözlettel, köszönettel:
Dr. Erőss Gábor és Sós Ferenc
_________________________
A két körzet határa: a Nagysándor József -- Jókai -- Kossuth utca, ettől délre Feri, északra (és a Gubacsi lakótelepen, meg a Mediterránban is) én vagyok a jelölt.
_________________________
_________________________
Sós Ferenc ferkosza@gmail.com, Dr. Erőss Gábor eross.gabor@lehetmas.hu