Atomkamion: amikor Kocsis Máténál még féláron nyomulhatott Simicska és a Mahir

Még mielőtt összeveszett volna Orbán és Simicska, Kocsis Máté, aki a Mahir-oszlopok ügyében -- a tőle megszokott agresszivitással -- most Simicskát üti, elhalmozta Simicskát kegyeivel, és teleplakátolta a Simicska-oszlopokat. Sőt, mint arról nemrég beszámoltam, még az összeveszés után is üzleteltek a Balaton-parton.

De van más is! 2012-ben a Mahir paksi „tájékoztató” kamionja a Kocsis-vezette Józsefvárosban (a Kálvária téren) féláron foglalhatta a közterületet, szennyezhette a környezetet, berregtethette aggregátorát. 618/2012-es határozatával, 2012. május 23-án az illetékes (Városgazdálkodási és Pénzügyi) bizottság Fideszes többsége 50%-os díjcsökkentést szavazott meg neki (lásd itt, 14-15.o.).

A határozat külön szépsége, hogy az akció megkezdése utáni napon született! Igen, visszamenőlegesen adott engedélyt a Fidesz! Mert akkor még Simicskának mindent megadtak, amit csak kért. Akkor is a közpénzt – az adófizetők, a józsefvárosiak pénzét – szórták, csak akkor Simicska kapta, most meg a Simicska elleni háborúra költik.

atomkamion.jpg

(a kép forrása a Mahir beszámolója az MVM-nek) 

„Köszönjük” a Fidesznek, hogy a Paksot népszerűsítő, Simicskához tartozó Mahir kamionja a Józsefvárosiaknak is olcsón és zajosan hazudhatott – de mi nem a csereszabatos oligarchák, a Putyin-erőművek és a hazug propaganda világában szeretnénk élni!