A Cenzor nyájasan közölte, avagy: oligarchák, reszkessetek!

A Cenzor felhívott, és nyájasan közölte: ezúttal nyugodtan szidhatom őket, a kemény hangú blogbejegyzés szép bizonyítéka lesz annak, hogy hőn szeretett hazánkban Szabadság van, meg Béke és.. Egyetértés. Dupla adag cukorjegyet is ígért.

----

...miután kiépült a narancsuralmi médiarendszer, ahol az újságírók munkaadója a Cenzor, s miközben felgyorsultak a közmédiában a politikai tisztogatások és a Fidesz túlsúlya lassan egyeduralommá válik (a kevéske ellenzéki sajtóterméket is a megszűnés fenyegeti), jóformán az internet marad a kritikai nyilvánosság utolsó mentsvára.

Ezért fontos, hogy létrejött az atlatszo.hu/, a Bodoky Tamás nevével fémjelzett bátor és kitűnő tényfeltárók, jogászok lapja a világhálón. Bodoky volt az, akinek a cikkét a függetlenség álarca mögé elbújó index (a vezető magyar hírportál) egyből cenzúra alá vonta, amint elkezdte a magyar oligarchák (a Csányi-Demján-Hernádi-stb. csoport, s a Fidesz-MSzP mutyikoalíció) üzelmeit firtatni.

Az atlatszo.hu Bodoky és az LMP egyik közös ügyének, a mutyikoalíciós Kocsis esetének állásáról tudósító cikkel indít. Kocsis nem csókot lopott.