jó hír

...rég volt ilyen, de most legyen újra egy (sőt két) jó hír:

"Egyszerűen nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy egy ellenzékben lévő párt előterjeszt valamit, amit aztán ellenszavazat nélkül elfogadnak, pedig most pont ezt történt: az LMP rájött, hogy a metróépítés miatt a forgalom elől elzárt Móricz jó úgy, ahogy van, nem nőtt meg a dugók száma a környéken a térség feltúrása miatt, éppen ezért ha elkészül a 4-es metró, akkor már vissza sem kéne adni azt az autósoknak. Inkább legyen ott park, ahová kiülhetnek az emberek egy kávéra (...) a Fővárosi Közgyűlés egyhangúan megszavazta a kezdeményezést."
varosban.blog.hu/2011/06/10/park_lesz_a_moriczon

Egy kicsit élhetőbb lesz a város! Ez az újbudai és a fővárosi LMP nagy sikere! És mindenki jól jár. ...Egyéb kezdeményezéseink Dél-Budán: delbudamaskepp.blog.hu/

És, ha már, akkor itt egy másik jó hír a parlamenti frakció háza tájáról, egy másik eredmény, ami a munkanélkülieknek és az 50 fölötti munkavállalóknak teremt lehetőséget: lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/26047/a-kormany-belatta-hogy-tevedett/ Jobb belátásra kényszerítettük a Fideszt. Ez a váratlan jó hír kategória!... ;-)