rablóból pandúr? avagy mi jöhet még? - 3

...Ezt már tényleg nem is kommentálom! Elképesztő! Először Domokos László (www.stop.hu/articles/article.php), most Juhász Miklós... És ez valószínűleg csak a jéghegy csúcsa!

"Az LMP tiltakozik, amiért Orbán Viktor miniszterelnök Juhász Miklóst jelölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnökének. Az ellenzéki párt arra szólítja fel a kormányfőt, hogy jelöljön alkalmasabb embert a GVH élére.

(...) Juhász Miklós életrajzában az egyetlen kapcsolódási pont a versenyjoggal az, hogy a pénzügyi felügyelet tíz éve bennfentes részvénykereskedelem miatt megbírságolta. (...) Juhászt 1999-ben a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete megbüntette, amiért nem jelentette be, hogy egy olyan cég részvényeiből vásárolt, amelynek ő volt a felügyelőbizottsági elnöke." (Forrás: www.hir24.hu/belfold/116806/lmp-juhasz-alkalmatlan-a-gvh-elere.html)

Októbertől az önkormányzatokban ugyanez várható! (Nem mintha eddig sosem fordult volna elő ilyesmi, persze.) ...Aki még nem tudná: az önkormányzati választások tétje óriási!