Felhívás: adakozzunk a kormány javára!

Vajon mi az oka, hogy -- alkotmánysértő módon! -- nem készítenek hangfelvételt a kormányülésekről? Netán csúnyán beszélnek egymás közt a miniszterek, mint az férfitársaságban néha megesik? (Merthogy női miniszter nincs egy sem!). Nem hiszem, ez nem összegyeztethető a konzervatív értékrenddel! ;)

Netán mutyiznak, előkészítik a következő "Gripen"-szerződést? Vagy titokban újraindítják a Sávoly-projektet? Kizárt dolog! Nem is tudom, hogy juthatott ilyesmi az eszembe!

Akkor elfogyott a kazettájuk? Lemerült a digitális magnóban az elem? Ez az! Más oka nem lehet! Ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem is várhatjuk a kormánytól, hogy közpénzből vegyen ceruzaelemeket. Sőt: ez felelőtlenség is volna a részéről. Érthető, hogy ez elől elzárkóznak!

Adakozzunk!!! Kérem, aki tudja, adja meg a Kormány (mondjuk a Miniszterelnöki Hivatal) bankszámla-számát, és akkor én itt azt közzéteszem! A megjegyzés rovatba írjuk bele: ceruzaelemre.

A dolog hátterét lásd itt: lehetmas.hu/hirek/2050/infoszabadsag-narancsuralmi-modra

_______________________________________________________________________

u.i.: ...egy másik hír: fák helyett kerítés! A fővárosi és a fideszes XII. kerületi önkormányzat együttműködése, nem éppen nemes célok szolgálatában. Tanulságos: lehetmas.hu/hirek/2047/nyitott-park-piknik-a-varosmajorert