eredmény

Kedves Olvasók!

Végeredmény még nincsen, csak 98%-os feldolgozottság. De most már bizonyos: a 13. sz. evk-ban Vas Imre nyert, a Fidesz-KDNP jelöltje. Neki ezúton is gratulálok, és kívánom, hogy ne okozzon csalódást a ferencvárosi és erzsébeti választók ezreinek, akik rá voksoltak.

Kerekítve az eredmény:

Dr. Vas Imre (Fidesz): 55%

Pál Tibor (MSZP): 35%

Dr. Erőss Gábor (LMP): 10%

...Tehát kitartott mellettem minden tizedik választó, annak ellenére, hogy hármunk közül... nem én voltam se a legesélyesebb, se a második legesélyesebb jelölt ;)

Viszont a programunk, és talán a személyem is rokonszenves volt sokaknak. Nem tudni még, milyen változtatásokat tervez tervez a kétharmados kormánytöbbség az önkormányzati választási rendszerben, de mindenképpen szeretnénk megmutatni hamarosan, hogy milyennek is képzeljük a helyi részvételi demokráciát, a civil mozgalmakkal karöltve. Hogy jobb legyen itt élni! Ez egyébként most, hogy helyben a harmadik legerősebb politikai tömörüléssé vált az LMP, kötelességünk is.

Ismét nagyon hálásan köszönöm mindazoknak, akik segítettek a kampány során, és akik az LMP-re és rám szavaztak! Tényleg csak Önökkel együtt lehet más a politika! És igen: lehet! :) Bizonyítani fogjuk az Országgyűlésben, és hamarosan helyben is! Köszönöm a bizalmat!

(a blogot rendszeresen fogom frissíteni, ha nem is naponta)