...új embert a parlamentbe! (kampánytár)

Amilyen rövid, olyan intenzív lesz ez az utolsó kampányhét.

Hétfőn 13h-kor sajtótájékoztatón mutatkozik be a második fordulóba bejutott 13 LMP-s jelölt.

Kedden tévévita két vetélytársammal a 9s Tv-ben. Mivel most mindenki nulláról indul, senki nem hozza magával az első fordulóban kapott szavazatait, a második fordulóban minden megtörténhet! A Fidesz hívei már megnyugodhattak: Orbán-kormányt akartak. Megkapták. Pál Tibor szavazói szintén nyugodtak lehetnek: ő listáról már bejutott az Országgyűlésbe. Mivel az LMP a legkevésbé elutasított párt, s én még az LMP-listánál is jóval több szavazatot kaptam egyéniben, ha a Ferencvárosiak és az Erzsébetiek is úgy akarják, vasárnap megtörténhet a(z újabb) Csoda!

Szerdán jelenik meg (előreláthatóan) egy fontos cikkem, melyben azt elemzem, hogyan s miért lett az LMP-ből -- szinte egy csapásra -- a Fidesz váltópártja.

Csütörtökön 18h-tól fórum a "Csiliben" (XX. ker, Baross u. 55.)

Az óriásplakátok egy része már kint van. Az elsőt a Soroksári úton láttam, a HÉV pályája mentén. Plakátok is lesznek minden hivatalos plakátragasztó táblán és (ha a kézbesítés jól megy) szórólapok is, minden postaládában...

...Valamint egész héten kitelepülések a József Attilán ÉS Erzsébeten, párhuzamosan. (És az Aszódira is elmegyünk!!!) Igyekszem mindenütt jelen lenni. Bár, hogy egy időben, azt nem ígérhetem :)