két kampányzáró, az LMP a gazdaságról

Most csak a különböző fórumokra hívom meg Önöket ismét (Önöket? Titeket? Ez még nem dőlt el...). Most még eljöhetnek megnézni, mi fán termünk, s meghallgatni, hogyan is képzeljük, hogy "lehet más..."

Szerdán (vagyis ma!!!) nagyszabású dél-pesti kampányzáró lesz a 18. kerületben (Üllői út 453!), 4 dél-pesti LMP-jelölt (köztük én), Szabó Tímea (EP-listavezetőnk) és Rauschenberger Péter (az LMP Választási Programjának -- lehetmas.hu/program -- "főszerkesztője") részvételével, 18 órától! Lásd: lehetmas.hu/esemenyek/1567/delpesti-lmp-kampanyzaro Könnyen megközelíthető: a Határ úti metrótól pl. 50-es villamossal, ami végimegy az Üllői úton, 12 megálló (a Thököly útnál kell leszállni), de csak 17 perc! :)

Kedvcsinálónak ideteszem Scheiring Gábor kitűnő válaszát kritikusainknak, vetélytársainknak, akik nem tudnak hova tenni minket (és nemigen konyítanak az ökopolitikához), így hol lekommunistáznak, hol leneoliberálisoznak stb. Íme a csattanós válasz: lehetmas.hu/hirek/1623/komcsik-neolibek-vagy-az-lmp. Gábor nem csak a párt vezető gazdasági szakértője, de egyúttal ő a szerdai házigazda is, mint lőrinci LMP-jelölt. A legfogósabb gazdasági kérdésekre is válaszol! :)

Csütörtökön pedig a külső-ferencvárosi kampányzáró lesz: 6-kor a Közösségi Házban (kisterem), a József Attila-lakótelepen, erről is írtam már: drerossgabor.blog.hu/2010/04/06/csutortokon_6_kor_lmp_kampanyzaro_a_kozossegi_hazban_jozsef_attila_lakotelep

Jöjjenek, gyertek!

(Közben folytatjuk a kitelepüléseket is, ma -- kedden -- Erzsébeten is voltunk, a Csík István utcában, az élelmiszeráruház mellett, és "a József Attilán", a Pöttyös utcánál is. Viszik a kampányújságot, a szórólapokat és a matricát: mint a cukrot!)