elvonási tünetek

Három és fél év után a mai (vagyis: tegnapi) az első, vagy talán a második nap volt, hogy nem voltam kopogtatócédulát gyűjteni, nem "standoltam", nem beszélgettem a választókkal. Nem is érzem jól magam a bőrömben. Ez "elvonási tünet"?!

...A kisfiunk hányása hasmenésbe ment át, de a helyzet egyérteműen javul. Igaz, most meg elkezdett köhögni... De tételezzük fel, hogy reggel minden nyavajájából kigyógyulva ébred. Egyébként holnap nincs ovi. Bár ő amúgy se menne még.

Csütörtökön sajnos mindkét "kitelepülés" kicsit rövidebbre siekrült a tervezettnél, ezért elnézést kérek mindazoktól, akik netán hiába kerestek. A leadóhelyeinken (Baross u. 48-52: virágbolt, ill. Ecseri úti metrókijárat, ruhabolt, a 181-es megállójával szemben) is várjuk szeretettel a kopogtatócédulákat (a Fővárosi Választási Bizottság állásfoglalásával összhangban), és ma (pénteken) az Erzsébeti Interspar és a József Attila lakótelepi Lidl előtt is ott leszünk, kb. 4 és 7 között.

Ha valaki szivesen jönne velünk a hétvégi nagy "kirajzásra" (együtt-kopogtatás), az jelentkezzen, kérem, e-mailben: eross.gabor@lehetmas.hu

A cédulák gyűlnek, de, bevallom, erőnk fogytán. Persze bíztatással kell befejezeni, úgyhogy gyorsan kitalálok valamit... Ez az: a siker majdnem garantált! :) Itt, a budapesti 13. sz. evk-ban majdnem biztos, országosan pedig egészen biztos: a legtöbb körzetben lehet majd szavazni a jelöltjeinkre és az LMP-listára. A pártot még mindig sokan nem ismerik, de már így is 5% körül mérik a közvéleménykutatók országosan. S ez még csak a kezdet!

Szép Napot!