Újabb két nap kopogtatás

Egyre sűrűbbek a napok, egyre rövidebbek az éjszakák...

Tegnap a József Attila-lakótelepen kopogtattam. Ifjúmunkás utca. Elég szerény eredménnyel. A házmester sokaktól begyűjtötte a kopogtatót. Egy néni kikapta a kezemből és összegyűrte a szórólapomat. Igaz, miután megtudta, hogy az LMP egy új párt, még nem voltunk kormányon, jót beszélgettünk, és ígérte, felhív telefonon. Volt egy hölgy, aki odaadta a kopogtatót, és azt mondta, felnőtt lányait is meggyőzi majd, s akkor leadják azokat a cetliket is az Ecseri úti metrómegállónál, a ruhaboltban (ami az egyik gyűjtőpont). Innen is üzenem: számítok rájuk és köszönöm!

Ma az Aszódi úti lakótelep volt soron. Többen már ki is dobták a kopogtatócédulát, mások (nagyon sokan!) már odaadták valakinek. De hogy itt is kiemeljek egy pozitív momentumot a sok kudarc mellett: egy bácsi azt mondta: ilyet még tényleg nem látott, hogy a képviselőjelölt maga megy ki az Aszódira; ha tudta volna, nem adja oda másnak a cédulát. Jöjjek vissza négy év múlva! :-D    Összesimerkedtünk egy hajléktalan nénivel, akit elkísértünk az átmeneti szállásig, de ott nem engedték meg, hogy "agitáljak". Pedig az LMP az a párt, amely a lakhatáshoz való jog alkotmányba foglalásáért küzd.

Végül, de nem utolsósorban: ezúton is köszöntöm a blog első komment-íróját, "Zsülit" és elnézését kérem, hogy több mint 1 napig várakoztattam a kommentjét.

...No még valamit: a szórólapokat most már végre elkezdte a posta kikézbesíteni, ezért fontos, hogy itt is jelezzem: a nyomda ördöge rossz házszámot írt az egyik gyűjtőhelyem, a Baross utcai virágbolt címéhez. A cím tehát helyesen: Baross utca 48-52. Ott is le lehet adni a kopogtatót. (A helyesírási hibákat nem említem).

Szép vasárnapot mindenkinek!